Makersklimaat: een update

23.03.2024 - Eind december 2023 ontvingen we de definitieve opdracht van de gemeente om ons plan voor het Makersklimaat uit te voeren. Hoe staat het er nu mee?

Partners

In de uitvoering zijn de Technohub, Bibliotheek Het Groene Hart en Annex Cinema onze partners. Wat gaan we daar doen? Op de bovenste verdieping van Annex Cinema komen opslagruimtes voor culturele verenigingen, stichtingen en individuele makers. Op dit moment brengen we de technische specificaties in beeld. Wat is nodig om goede en veilige opslagplekken te maken. 

We onderzoeken huurtarieven op vergelijkbare locaties in het land en zijn in gesprek met een aannemer. Zodra het gehele culturele veld opslagruimte kan huren, hoor je uiteraard van ons. Voor belangstellenden organiseren we een bezichtiging. 

Bibliotheek Het Groene Hart is nu bezig met een ontwerp voor de herinrichting. Wij schuiven aan bij deze planontwikkeling omdat we een tentoonstellingsplek en mogelijkheden voor flexwerken willen realiseren in de bibliotheek. Ook in de Technohub willen we flexplekken realiseren. Daar gaan we later dit jaar mee aan de slag. 

Meer nieuws