Zien we je 1 september op Kunstpark?

19.08.2024 - De voorbereidingen voor Kunstpark zijn in volle gang, Alle kramen zijn gereserveerd en het thema is bekend: De oplossing. We weten alleen nog niet waarvan....

Zondag 1 september is het weer zo ver, in het Woerdense Westdampark vindt van 12:00 tot 17:00 uur Kunstpark plaats. 

Wat kun je verwachten?
Op het Kunstpark staan weer ruim 70 kramen met zelfgemaakte creatieve waren. De markt is het kloppende hart van het festival en er zijn ook dit jaar weer veel unieke producten te koop. 

Keuzestress
Kunstpark zou Kunstpark niet zijn, zonder een mooi thema. Dit jaar gaan we er vrij blanco in, hoewel ….. je moet toch altijd keuzes maken. En de ene keuze is de andere niet en zo krijg je keuzestress en dat is een probleem en Ja, kak! dat probleem heeft een oplossing nodig.

Afijn, De organisatie van Kunstpark laat weten er klaar voor te zijn maar nog naar een aantal oplossingen zoekt. Heb jij 1 september al vrij gehouden voor een middagje vol oplossingen? Er zit er vast een voor je bij. Ervaar het zelf in het Woerdense Westdampark. Samen met het Akoestival zijn we er weer. (Akoestival aan de andere kant van het park is van 12:00 tot 19:00 uur)

Lees meer over Kunstpark

 

Meer nieuws