Sophie Kramer

Onze activiteiten

Wist u dat de kinderboekenschrijfster Tosca Menten in Woerden woont? Dat een twintigtal lokale beeldhouwers gezamelijk werkt aan een beeld van de Koe van Woerden? Dat KUVO ook naschoolse activiteiten voor de jeugd organiseert? Of dat de stadsdichter Marco van der Bij een workshop dichten heeft gegeven op de basisisschool? Het Cultuur Platform geeft u een podium om culturele ideëen en initiatieven te delen met anderen. 

Verbinden

Bent u op zoek naar een goede locatie voor uw cuturele activiteit? Of zoekt u partners voor een cultureel project. Het CPW denkt graag met u mee. Stuur een mail met uw vraag naar info@cultuurplatformwoerden.nl

Cultuurcafé

Cultuur Platform Woerden organiseert circa vier keer per jaar een Cultuurcafé. Een avond met presentaties over kunst(projecten) in Woerden, muziek, gedichten, en natuurlijk volop gelegenheid tot netwerken. Meestal vinden de café's plaats in wisselende culturele accomodaties. Iedereen, met interesse in kunst en cultuur in Woerden en omgeving is van harte welkom. Komt u ook?

Foto's, filmpje en verslag van de laatste cultuurcafé's

Kunstpark - 27 augustus 2017

KunstPark staat voor dé Woerdense kunst-, cultuur& lifestyle markt, waar je zelfgemaakte producten kunt bekijken en kopen. De Kunstmarkt is op dezelfde datum en plaats als het Akoestival. De afgelopen jaren is gebleken dat deze twee festiviteiten elkaar aanvullen en versterken. Naast kunst bekijken en muziek beluisteren , kunnen bezoekers genieten van een drankje en een hapje, en zijn er ook leuke doe-activiteiten voor kinderen. Om een indruk te krijgen kunt u bekijken en lezen wat er vorig jaar allemaal te doen was.

Belangstelling voor een kraam in 2017?
Mail naar info@cultuurplatformwoerden.nl

Lees meer over Kunstpark & Akoestival vorig jaar

Voorzitter overleg 'grote vijf' cultuurinstellingen

In Woerden werken de 'grote vijf' cultuurinstellingen, t.w. Het Klooster, de KUVO, de Regiobibliotheek Het Groene Hart, het Stadsmuseum Woerden en het Culltuur Platform Woerden nauw met elkaar samen om door bundeling van krachten nog meer te kunnen betekenen voor kunst en cultuur in de stad. Het CPW treedt op als voorzitter van deze samenwerking.

Op 6 juli 2016 kwam heel Cultureel Woerden bij elkaar om samen te brainstormen over Woerden als Meest Creatieve Stad van Nederland.

Lees ook over ambitie, documenten en Woerden als meest creatieve stad van Nederland